Zoekt u een trainingsbureau op het gebied van klantgerichte communicatie & samenwerken en duurzame inzetbaarheid in Deventer of omgeving? Dan bent u bij TrainHet aan het juiste adres:

● TrainHet laat mensen meer uit zichzelf halen;
● TrainHet helpt mensen ontdekken hoe ze meer waarde kunnen toevoegen voor uw organisatie;
● TrainHet luistert, observeert, analyseert, spiegelt, geeft inzicht en traint;
● TrainHet adviseert over ambassadeurschap en duurzame inzetbaarheid van medewerkers; 
● TrainHet onderscheidt zich door een praktijkgerichte, ervaringsgerichte aanpak;
● TrainHet houdt vinger aan de pols; ook na een trainingstraject. Juist na een trainingstraject.

Werkgebied: TrainHet is gevestigd in Diepenveen, bij Deventer, en richt zich met haar trainingen voornamelijk op organisaties die gevestigd zijn in Oost-Nederland, zoals Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Arnhem en Twente.  

Opgericht door: TrainHet is opgericht door Petra Kluft - Van Goethem. Haar achtergrond ligt in het bedrijfsleven als Account Manager Zakenreizen, in de hotellerie als Director of Sales en in het hoger onderwijs als Docent Communicatie". De laatste jaren heeft zij haar werkzaamheden kunnen uitbreiden in de rol van Communicatie Consultant doordat zij verbonden was aan Marketing- en communicatiebureau Het Gilde. 

I
k help organisaties beter communiceren, samenwerken & klantgerichter denken en doen. Het is mijn ambitie dat "mensen zichzelf thuis voelen in de organisatie". Mensen willen een leven lang kunnen leren, goed ondersteund en blijvend uitgedaagd worden. Ook willen ze zich gewaardeerd en gezien voelen. Dan pas ontstaat verbinding met de organisatie en de collega's. Het resultaat merkt de klant en (nieuwe) collega, die voelt wanneer het klopt binnen een onderneming. 

Het mooiste compliment dat ik kan krijgen is wanneer mensen zeggen dat ze veel eerder aan mijn training hadden willen deelnemen, omdat ze zich dan veel eerder zekerder en "thuis' hadden gevoeld in hun werk. En dat is precies waar ik voor sta! In korte tijd kan ik mensen “on the job” trainen en helpen het geleerde concreet toe te passen in de werksituatie. Wilt u uw medewerker, of uzelf, ook laten stralen? Dan ben ik de juiste trainer voor u!

Kennismaken met TrainHet? Neem contact op.

 Petra Kluft-Van Goethem

TrainHet, van klant naar relatie!"Via een interactieve aanpak inspireer ik deelnemers en help ze ontdekken hoe ze meer uit zichzelf kunnen halen en voor hun organisatie meer waarde kunnen toevoegen.”

- Petra Kluft-Van Goethem -