TrainHet biedt enkele trainingen aan die in de praktijk vaak gevraagd worden. Deze trainingen worden vervolgens aangepast aan uw organisatievraagstukken en behoeftes en kunnen desgewenst bij u incompany gegeven worden.

Training op maat
Zit de training van uw voorkeur er niet tussen? Of wilt u misschien een combinatie van de reeds door TrainHet aangeboden trainingen? TrainHet kan speciaal voor u een training op maat samenstellen. Uitgangspunten zijn uw organisatorische vraagstukken en de persoonlijke leerbehoeften van de deelnemers. Graag vertel ik u wat de mogelijkheden zijn.

Informatie aanvragen over maatwerk trainingen in Deventer en Oost-Nederland

 

  

TrainHet, van klant naar relatie!


 

 

 

" De training was een pragmatische, leuke en effectieve manier van verbeteringen aanbrengen binnen een organisatie. Het levert ons een betere en directe manier van communiceren op, daarbij rekening houdend met elkaars karakters. De training zou ik adviseren aan MKB-bedrijven die pragmatisch willen verbeteren op communicatief vlak!".

Bart Scholten, Accountmanager, MailStreet in Deventer

 

 

" MailStreet heeft TrainHet gevraagd ons te helpen met beter onderling communiceren en samenwerken. Dit heeft geresulteerd in een training op maat, waarbij alle geledingen in ons bedrijf gezamenlijk getraind en uitgedaagd zijn op een open manier naar onszelf te kijken. De trainers Petra en Tamara zijn door hun enthousiasme en deskundigheid inspirerend voor ons geweest. Knap hoe TrainHet weet in te spelen op actuele zaken binnen ons bedrijf. Wij blijven een lerende organisatie en zien uit naar de vervolgtrainingen!"

Management Team MailStreet in Deventer